Poniedziałek 27.01.2020 rok

Propozycja 1

Krem z koperku i korzennych białych warzyw z gałką muszkatołową .

Grillowana pierś z kurczaka marynowana w zielonej czubrycy , owocach kolendry i tymianku sosem BBQ z karmelizowanym ananasem , jalapeno i rozmarynem .
Ryż z curry , zielonym groszkiem i bazylią .
Sałatka Colesław ze słodką marchewką , pikantną musztardą , kaparami i natką pietruszki .
23 zł

Propozycja 2

Krem z koperku i korzennych białych warzyw z gałką muszkatołową .

Duszona wołowina w bulionie rozmarynowym i warzywach na ragu z podgrzybków z cząstkami pomidora , szpinakiem i natką pietruszki.
Pieczone ziemniaki z zielonym pieprzem i oregano.
Roszponka z piklowaną dynią , pieczonymi  pomidorkami cherry , mozzarellą i balsamiczną winegret.
30 zł

Propozycja 3

Krem z koperku i korzennych białych warzyw z gałką muszkatołową .

Grillowany kozi ser z balsamiczną konfiturą z truskawek i karmelizowanej dyni z rozmarynem na mieszanych sałatach z gotowaną figą w czerwonym winie , pieczonym buraku i marchewce z pomidorkami cherry , płatkami migdałów i ziołową winegret z muffiną imirowo-cytrynową .
30 zł

Propozycja 4 ( wegańska )

Krem z pieczonych pomidorów z oliwą truflową i oregano.  

Risotto z leśnymi grzybami z białym winem , zielonym groszkiem , szalotką, suszonymi pomidorami , selerem naciowym w aromacie natki pietruszki i rozmarynu .
Młode liście szpinaku z pieczonym burakiem , pomidorkami cherry i pestkami dyni .
25 zł

 

 

  • Tu jesteśmy:

    al. Jana Pawła II 12, 00-124 Warszawa (wejście od ul. Siennej w budynku Kaskady)
  • Godziny otwarcia:

    pon. – pt.: 8:00-18:00
    (ostatnie zamówienie)
    śniadania 8:00 – 11:00
    lunch 11:30 – 18:00
    sob – nd.: Przyjęcia i catering
  • Kontakt telefoniczny:

    Dostawy i rezerwacje:
    (22) 850 90 33

    Manager:
    531 802 053