Lunch na poniedziałek 18.02.2019r.

Propozycja 1

Krem z pomidorów z sokiem pomarańczy z bazylią.

Orichette z pieczoną piersią z kurczaka w kremowym sosie z serem gorgonzola z białym winem, suszonymi pomidorami , szalotką , piri piri w aromacie bazylii z pomidorkami cherry , młodym szpinakiem i brokułami .
22 zł

Propozycja 2

Krem z pomidorów z sokiem pomarańczy z bazylią.

Duszona wołowina w bulionie rozmarynowym i korzennych warzywach z sosem z czerwonego wina z pieczonymi kasztanami , boczniakiem i tymiankiem .
Puree z ziemniaków z zielonym groszkiem , chrzanem i pesto z rucoli .
Młode liście szpinaku z suszonymi pomidorami , pieczonym topinamburem , parmezanem i ziołową winegret .
29 zł

Propozycja 3

Krem z pomidorów z sokiem pomarańczy z bazylią.

Duszone krewetki Black Tiger ,kalmary i małże w kremowym sosem balsamicznym z szalotką , piri piri i natką pietruszki na domowej fokaczji zapieczonej z suszonymi pomidorami z serem mimolet i szpinakiem z sałatką z avokado z mango , pomidorkami cherry , roszponką i pestkami granatu .
29 zł

  • Tu jesteśmy:

    al. Jana Pawła II 12, 00-124 Warszawa (wejście od ul. Siennej w budynku Kaskady)
  • Godziny otwarcia:

    pon. – pt.: 8:00-18:00
    (ostatnie zamówienie)
    śniadania 8:00 – 11:00
    lunch 11:30 – 18:00
    sob – nd.: Przyjęcia i catering
  • Kontakt telefoniczny:

    Dostawy i rezerwacje:
    (22) 850 90 33

    Manager:
    531 802 053