Poniedziałek 21.10.2019 r

Propozycja 1

Krem z czerwonej soczewicy z masłem orzechowym, curry i kolendrą .

Penne z pieczoną polędwiczką wieprzową w maślanym sosie z pomidorami pelati i suszonymi z karczochem , kaparami , pieczarkami , szalotką , porem i bazylią z wędzonym twarogiem , marynowanymi oliwkami i szpinakiem.
23 zł

Propozycja 2

Krem z czerwonej soczewicy z masłem orzechowym, curry i kolendrą .

Pieczone kacze udko konfit marynowane w świeżym majeranku , oliwie czosnkowej i czarnym pieprzu z balsamiczną konfiturą z pomarańczy z rozmarynem.
Ziemniaczane puree ze szpinakiem i gałką muszkatołową .
Sałatka z pieczonych buraków z karmelizowaną szalotką , gruszką z gęstym jogurtem i rucolą .
30 zł

Propozycja 3

Krem z czerwonej soczewicy z masłem orzechowym, curry i kolendrą .

Grillowany kozi ser z chatnej z karmelizowanej dyni, gruszki i czerwonej cebuli z rozmarynem z blanszowanymi brokułami , groszkiem cukrowym i pak choy z suszonymi pomidorami , płatkami migdałów i ziołową winegret ze szpinakiem , pomidorkami cherry i paluchem chlebowym zapieczonym z makiem  .
30 zł

 

  • Tu jesteśmy:

    al. Jana Pawła II 12, 00-124 Warszawa (wejście od ul. Siennej w budynku Kaskady)
  • Godziny otwarcia:

    pon. – pt.: 8:00-18:00
    (ostatnie zamówienie)
    śniadania 8:00 – 11:00
    lunch 11:30 – 18:00
    sob – nd.: Przyjęcia i catering
  • Kontakt telefoniczny:

    Dostawy i rezerwacje:
    (22) 850 90 33

    Manager:
    531 802 053