Lunch na piątek 19.01.2018r

Propozycja 1
Krem z pomidorów z zestami z pomarańczy i bazylią.

Pieczona karkówka marynowana w soku z malin, tymianku i curry z kremowym sosem z musztardą dijon, suszonymi pomidorami i natką pietruszki.
Kasza jęczmienna z suszonymi borowikami.
Duszona czerwona kapusta z octem balsamicznym i miodem gryczanym.

21 zł

Propozycja 2
Krem z pomidorów z zestami z pomarańczy i bazylią.

Pieczony filet łososia w soku z pomarańczy i ziołowym maśle z maślanym sosem z duszonych porów z zielonym pieprzem i estragonem.
Pieczone ziemniaki z koperkiem i czarnuszką.
Blanszowane brokuły i marchewka z płatkami migdałów i pesto.

29 zł

Propozycja 3
Krem z pomidorów z zestami z pomarańczy i bazylią.

Tatar wołowy z sosem worchester i tabasco z musem z tapenadą z suszonych pomidorów z salsą z kiszonych ogórków z szalotką i szczypiorkiem z roszponką, grillowaną cukinią, piklowanym burakiem z ziołową winegret i grzanką zapieczoną z serem camembert.

29 zł

  • Tu jesteśmy:

    al. Jana Pawła II 12, 00-124 Warszawa (wejście od ul. Siennej w budynku Kaskady)
  • Godziny otwarcia:

    pon. – pt.: 8:00-18:00
    (ostatnie zamówienie)
    śniadania 8:00 – 11:00
    lunch 11:30 – 18:00
    sob – nd.: Przyjęcia i catering
  • Kontakt telefoniczny:

    Dostawy i rezerwacje:
    (22) 850 90 33

    Manager:
    531 802 053