Lunch na poniedziałek 20.11.2017

Portugalskie wino ‘’Alipo’’ 100ml  6 zł
Piwo Grimbergen 330 ml  10 zł 

Propozycja 1

Krem z pieczarek z oliwą truflowa i natką pietruszki .

Pieczona karkówka marynowana w pikantnej musztardzie , miodzie i rozmarynie z dipem z sera feta z bazylią i kaparami  .
Maślane puree z ziemniaków z chrzanem i szczypiorkiem .
Sałatka z pieczonych buraków ze szpinakiem , piklami z pesto koperkowym .

20 zł

Propozycja 2

Krem z pieczarek z oliwą truflowa i natką pietruszki .

Gęsie udo pieczone confit marynowane w majeranku , czosnku i wędzonej papryce z balsamiczną konfiturą z suszonych fig z zielonym pieprzem i rozmarynem .
Pieczony batat i marchewką w tymianku .
Młode liście szpinaku z pieczonym jabłkiem w Brandy z cytrusową winegret .

30 zł

Propozycja 3

Krem z pieczarek z oliwą truflowa i natką pietruszki .

Duszone kalmary w mleczku kokosowym z pak choy , groszkiem cukrowym , piri piri , porami w aromacie trawy cytrynowej , imbiru i kolendry z cząstkami cytrusów , grillowanym ananasem , kolorowymi sałatami , pomidorkami cherry z miętową winegret i bagietką .

29 zł

 

  • Tu jesteśmy:

    al. Jana Pawła II 12, 00-124 Warszawa (wejście od ul. Siennej w budynku Kaskady)
  • Godziny otwarcia:

    pon. – pt.: 8:00-18:00
    (ostatnie zamówienie)
    śniadania 8:00 – 10:00
    lunch 11:30 – 16:00
    karta menu od 16:00
    sob – nd.: Przyjęcia i catering
  • Kontakt telefoniczny:

    Dostawy i rezerwacje:
    (22) 850 90 33

    Manager:
    531 802 053