Lunch na piątek 22.09.2017

Portugalskie wino ‘’Alipo’’ 100ml  6 zł
Piwo Grimbergen 330 ml  10 zł

Propozycja 1
Zupa z grzybów leśnych z korzennymi warzywami, rozmarynem i natką pietruszki.

Pieczony udziec z indyka marynowany w miodzie, sosie sojowym, tymianku i imbirze z sosem z czerwonego wina z zielonym pieprzem i rozmarynem.
Ryż z sokiem z buraków ze szpinakiem.
Pieczone jabłko z kardamonem na kruchych sałatach z prażonymi pestkami dyni.

20 zł

Propozycja 2
Zupa z grzybów leśnych z korzennymi warzywami, rozmarynem i natką pietruszki.

Pieczony filet z łososia marynowany w pesto ziołowym, soku z limonki i czerwonym pieprzu z kremowym sosem z pomidorów koktajlowych i suszonych z oregano.
Pieczone ziemniaki z czarnuszką.
Duszone warzywa ratatuj w białym winie i maśle z tymiankiem.

29 zł

Propozycja 3
Zupa z grzybów leśnych z korzennymi warzywami, rozmarynem i natką pietruszki.

Tatar wołowy z sosem worchester i tabasco z marynowaną czerwoną cebulą w occie balsamicznym z salsą z duszonych kurek i kiszonego ogórka ze szczypiorkiem z kolorowymi sałatami z grillowaną papryką z winegret z musztardą dijon i żytnią grzanką.

29 zł

 

  • Tu jesteśmy:

    al. Jana Pawła II 12, 00-124 Warszawa (wejście od ul. Siennej w budynku Kaskady)
  • Godziny otwarcia:

    pon. – pt.: 8:00-18:00
    (ostatnie zamówienie)
    śniadania 8:00 – 10:00
    lunch 11:30 – 16:00
    karta menu od 16:00
    sob – nd.: Przyjęcia i catering
  • Kontakt telefoniczny:

    Dostawy i rezerwacje:
    (22) 850 90 33

    Manager:
    531 802 053