Stek z rostbefu z czarnym pieprzem i rozmarynem z grubymi domowymi frytkami, duszonymi borowikami i szpinakiem.
Roast beef steak with black pepper and rosemary, thick home made fries, braised boletus mushrooms and spinach.
45 zł

 Grilowana pierś kurczaka z tapenadą z suszonych pomidorów i mozzarelli na duszonej zielonej soczewicy ze szpinakiem i maślanymi warzywami ratatuj
Grilled chicken breast with tapenade with sun dried tomatoes and mozzarella cheese on stewed green lentils with spinach and buttered vegetables ratatouille
30 zł

Filet z łososia z kremowym sosem z trawą cytrynową, imbirem i kolendrą na rosti z cukini i ziemniaka, z sałatka z liści szpinaku i karmelizowanej cykorii
Fillet of salmon with lemon grass, ginger and coriander cream sauce, with zucchini potato rosti and spinach salad with carmelized chicory
35 zł

Krewetki black tiger duszone w mleczku kokosowym i białym winie z imbirem, szalotką, czosnkiem, papryczką piri piri, liścmi limonki kafir, cząstkami pomarańczy i szpinakiem z grillowanym podpłomykiem
Black tiger shrimps braised in coconut milk and white wine with ginger, shallots, garlic, piri piri peppers, kafir lime leaves, orange and spinach, with a grilled fokaczja
45 zł

  • Tu jesteśmy:

    al. Jana Pawła II 12, 00-124 Warszawa (wejście od ul. Siennej w budynku Kaskady)
  • Godziny otwarcia:

    pon. – pt.: 8:00-18:00
    (ostatnie zamówienie)
    śniadania 8:00 – 10:00
    lunch 11:30 – 16:00
    karta menu od 16:00
    sob – nd.: Przyjęcia i catering
  • Kontakt telefoniczny:

    Dostawy i rezerwacje:
    (22) 850 90 33

    Manager:
    531 802 053